Home » Nieuws » Sander Dorleijn opent NEXPLOIT Business event van NEVAP
22-11-2022

Sander Dorleijn opent NEXPLOIT Business event van NEVAP

ABT trap
Sander Dorleijn (directielid ABT) opent donderdag 24 november a.s. het najaarsevent van NEXPLOIT Business.

Sander zal een introductie geven over het principe ‘reversed scenario thinking’, het thema van dit event. Het event, georganiseerd door NEVAP, vindt plaats in de Amsterdam School of Real Estate.

Reversed scenario thinking

Bij reversed scenario thinking, oftewel het denken in omgekeerde scenario’s, kijk je naar de toekomst vanuit de uitdagingen van vandaag. De toekomstscenario’s die je hierbij ontwikkelt, vertaal je vervolgens weer terug naar het heden. In een World Café opstelling gaat NEVAP hiermee aan de slag en zoomt in op de toekomstdromen binnen verschillende onderwerpen in het vakgebied vastgoedexploitatie. Met alle deelnemers wordt er nagedacht over waar we naar toe willen. Vanuit vier verschillende onderdelen gaan we samen met de deelnemers definiëren wat de stip op de horizon voor ieder onderdeel betekent. Per onderdeel worden de ideeën verzameld, de keerzijden van de droomuitkomst besproken en de oplossingen geïdentificeerd.

De vier onderdelen zijn:

  • Automatisering
  • Duurzaamheid
  • Exploitatie
  • Leefbaarheid

Aanmelden

Heeft u zich nog niet opgegeven? Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u snel aan via deze link.