Home » Onze kracht » Integraal advies

Integraal advies

Vanuit de visie werken we anti-disciplinair en doelgericht aan het project. Met passie, lef en een integrale blik. Wij hebben een intrinsieke drive om de beste technische oplossing te ontwerpen, binnen de ambitie en de ontwikkelde ontwerpvisie met bijhorende ontwerprichtingen. Van complexe projecten gaat ons hart direct sneller kloppen. Juist daar bewijzen we met onze bekende, integrale aanpak onze waarde. Onze adviezen en ontwerpen zijn integraal, gericht op het gewenste resultaat van de opdrachtgever, gebruiker en maatschappij.

Regisseur van techniek

We werken met compacte, ingespeelde teams van technisch specialisten die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing. Wij nemen graag als regisseur van de techniek het voortouw in het project en trekken de verantwoordelijkheid voor het resultaat naar ons toe. Hierbij beperken we het aantal betrokken partijen. Hierdoor verloopt de communicatie efficiënter, is er volledige controle over het ontwerp- en bouwproces en worden fouten voorkomen.

Anti-disciplinaire werkwijze

Onze werkwijze gaat voorbij de disciplines en richt zich op de beste oplossing. Die werkwijze kun je niet organiseren, die moet je laten ontstaan. Op basis van jarenlange ervaring werken bij ABT ontwerpteams project na project met elkaar samen. Deze ingespeelde teams kennen elkaar door en door. Als een eenheid met een collectieve mindset om grensverleggende projecten waar te maken. Daarbij gaat het over vuur, passie en over het creëren van de juiste omstandigheden zodat onze talenten optimaal kunnen samenwerken.

Dit is hoe wij werken. Dit is onze kracht; grensverleggend waarmaken.

Onze kracht - Van visie naar ontwerprichting
Drie collega's in gesprek bij het koffiezetapparaat.

Welk project kunnen we voor u waarmaken?

Contact opnemen