Jacco Paauw
Home » Specialisten » Jacco Paauw

Jacco Paauw

Senior adviseur
Contact +31 (0)6 23 46 85 69
j.paauw@abt.eu
Kennisgebieden
"Ik wil mijn passie voor integraal ontwerpen, klimaatconcepten en de synergie tussen bouwfysica en duurzaamheid blijven inzetten om inspirerende en innovatieve oplossingen te realiseren."

Even voorstellen

Mijn naam is Jacco Paauw, en ik heb bouwtechnologie gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Ruim 28 jaar geleden begon mijn carrière als adviseur bouwfysica en duurzaamheid bij DGMR. Begin 2018 heb ik mijn carrière een vervolg gegeven bij Arup in Amsterdam. Gedurende mijn loopbaan heb ik bijgedragen aan talrijke gerenommeerde projecten, waarbij mijn expertise ligt op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid, duurzaam bouwen, gevel- en trillingstechniek.

Wat ik doe bij ABT

Mijn specialisaties omvatten integraal ontwerpen, klimaatconcepten en de integratie tussen bouwfysica en duurzaamheid. Momenteel werk ik met enthousiasme en creativiteit op het snijvlak van architectuur, techniek en duurzaamheid. Mijn kracht ligt niet alleen in advieswerk, maar vooral ook in het ontwerpen, waarbij ik complexe bouwprojecten benader met de uitdaging om nieuwe inzichten te creëren.

Mijn toekomstdroom

Mijn toekomstdroom is om blijvend vernieuwende bijdragen te leveren aan complexe bouwprojecten. Ik wil mijn passie voor integraal ontwerpen, klimaatconcepten en de synergie tussen bouwfysica en duurzaamheid blijven inzetten om inspirerende en innovatieve oplossingen te realiseren. Met mijn enthousiasme en creativiteit streef ik ernaar om de kern van adviesvragen van opdrachtgevers te doorgronden en bij te dragen aan de continue ontwikkeling van de bouwtechnologische sector.