Jeroen ter Haar
Home » Specialisten » Jeroen ter Haar

Jeroen ter Haar

Adviseur
Contact +31 (0)6 129 904 12
j.t.haar@abt.eu
Kennisgebieden
"Elk project heeft zijn eigen specifieke uitdaging, en de kunst is het vinden van de oplossing met het team: 1+1=3`."

Even voorstellen

Ik ben een architect en bouwkundig ingenieur/adviseur en werk al sinds 2004 bij ABT. In de loop van mijn carrière heb ik de kans gehad om bij te dragen aan diverse bijzondere projecten, waaronder hoogbouwprojecten in binnenstedelijk gebied, indrukwekkende (hoofd-)kantoren, duurzame stadhuizen, innovatieve schoolgebouwen, multifunctionele sportarena’s en enkele ‘special projects’. Mijn rol bij ABT is gebaseerd op mijn brede interesse voor het realiseren van architectuur en bouwkundige kennis; en mijn vermogen om daarin als initiator op te treden. Ik ben pragmatisch, oplossingsgericht, en beschik over analytisch en strategisch denkvermogen. Deze competenties stellen me in staat om ontwerpprocessen te organiseren en in complexe projecten integrale technische oplossingen aan te dragen en met opdrachtgevers, ontwerpers, ingenieurs en bouwers waar te maken.

Wat ik doe bij ABT

Mijn rol bij ABT draait om de integrale aanpak voor projecten: het zoeken van technische oplossingen en proberen de juiste ‘mengverhouding’ te vinden voor alle inbreng en expertise in het ontwerpteam. Het kweken van het besef dat alle aspecten met elkaar samenhangen en dat samenwerking in projecten energie geeft om oplossingen te verkennen en te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is het vinden van om de oplossing die het meeste bijdraagt aan het gezamenlijke doel: het project. En die dan vertalen in samenhangende stukken, modellen en tekeningen.

Mijn toekomstdroom

Met mijn denkwijze en strategische aanpak wil ik graag bijdragen aan uitdagende projecten, het realiseren van creatieve. innovatieve en doelgerichte oplossingen. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en in het combineren van kennis en expertise binnen ontwerpteams. De kunst van effectieve samenwerking in projecten is de sleutel tot het bereiken van het beste resultaat, waarbij 1+1 vaak gelijkstaat aan 3.