Geert van der Pas
Home » Specialisten » Geert van der Pas

Geert van der Pas

Adviseur
Contact +31 (0)6 15 94 39 68
g.vd.pas@abt.eu
“Samenwerken in de complexere integrale projecten van initiatief t/m oplevering geeft me de mogelijkheid om te werken met én te leren van, een grote diversiteit aan mensen. Dit brengt écht elke dag weer iets nieuws. Ik stop nooit met leren en dat is wat me blijvend motiveert. Hierbij ben ik 'dedicated to getting things done!' ”

Even voorstellen

Al vroeg werd door mijn beide opa’s en vader mijn interesse voor bouw en techniek gewekt. Altijd bezig met knutselen, dingen bouwen, kortom creëren. Een bouwkundige studie was voor mij dan ook een logische richting. Na het doorlopen van MTS-HTS-TU/e ben ik als architectural engineer gaan werken op een architectenbureau. De organisatorische kant van projecten trok mij dermate, dat ik na vier jaar ben overgestapt naar ontwerp- en projectmanagement. Dit gaf met de kans om vanuit de techniek te gaan regisseren. De afgelopen vijftien jaar heb ik gewerkt in o.a. woning-, utiliteit-, sport- en healthcare projecten in zowel de publieke als private sector. Hierbij heb ik ruime ervaring in alle projectfasen van initiatief t/m ingebruikname. Hierbij ligt de nadruk vaak op de wat complexere projecten.

Wat ik doe bij ABT

Als adviseur bij ABT creëer ik in projecten samen met het team de optimale balans tussen de aspecten ‘mens’, ‘proces’ en ‘inhoud’ om zo te komen tot het beste eindresultaat. Overall projectaansturing, zonder hierbij details uit het oog te verliezen. In mijn aanpak ben ik gestructureerd, proactief, gefocust, empathisch en vooral dedicated to getting things done!

Daarnaast ben ik hoofd van de kennisgroep Integraal Creëren. Vanuit de kennisgroep dragen wij onze visie op integrale projectsamenwerking uit.

Mijn toekomstdroom

Bij ABT werken we integraal en hebben we een fascinatie voor alle aspecten die bij het ontwerp en de uitvoering aan de orde komen. We kijken over de drempels van onze eigen disciplines heen en beschouwen de opgave met een holistische blik. Door samen te werken met sterke partners met eenzelfde visie benaderen wij projecten met een enorme schat aan kennis en ervaring en houden wij als team elkaar scherp. Zo stop je nooit met leren en dat is wat me blijvend motiveert.