Marco van der Ploeg
Home » Specialisten » Marco van der Ploeg

Marco van der Ploeg

Adviseur
Contact +31653162348
m.vd.ploeg@abt.eu
Kennisgebieden
"Ik wil geen gebouwen maken voor vandaag maar gebouwen voor morgen."

Even voorstellen

Mijn naam is Marco van der Ploeg. Mijn passie ligt in het haalbaar maken van bijzonder ambities in integrale projectteams. Deze passie is aangewakkerd tijdens mijn studie Architectuur en Bouwtechniek. Daar heb ik ontdekt dat je in projecten juist het verschil kunt maken in de raakvlakken tussen de kennisgebieden. Zeker in deze tijd waar de impact van keuzes steeds breder gevoeld wordt, zowel binnen het project als maatschappelijk.

Wat ik doe bij ABT

Vanuit die visie heb ik mij toegelegde op integrale ontwerpleiding. Ik zoek mijn uitdaging in het op doelgerichte en grensverleggende manier realiseren van de ambities van onze klant. Centraal daarin staat dat samenwerken mensenwerk is. Elkaar uitdagen om te komen tot vernieuwende oplossingen te komen is daar onderdeel van. Soms zit de vernieuwing in de techniek, soms in het proces. In alle gevallen dient de uitdaging in dienst te staan van uw project.

Mijn toekomstdroom

Ik streef naar een projectteam waarin de grenzen tussen deelnemers vervagen en er een sfeer ontstaat van een gezamenlijk doel. Dit levert een vruchtbare voedingsbodem voor betere projecten en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Ik wil geen gebouwen maken voor vandaag maar gebouwen voor morgen.