Eric Brok
Home » Specialisten » Eric Brok

Eric Brok

Projectleider constructies
Contact +31 (0)6 131 431 72
e.brok@abt.eu
Kennisgebieden
"Ik heb een brede kennis van staal-, beton en houtconstructies, maar ook voor constructief glas loop ik niet weg."

Even voorstellen

Mijn naam is Eric Brok en ben projectleider/constructief ontwerper bij ABT. Twee van mijn afstudeerbegeleiders (ondertussen gepensioneerde ABT-ers) aan de TU Eindhoven en ikzelf zagen het wel zitten dat ik voor ABT kwam werken en zo geschiedde. Sinds 2005 alweer! Dat bevestigt voor mij dat ik destijds de goede keuze heb gemaakt en op de goede plek zit.

Wat ik doe bij ABT

Sinds een paar jaar maak ik voor de afwisseling en vanuit interesse af en toe een zijuitstapje naar ons dochterbedrijf Windbase, als projectengineer voor windturbinefundaties, maar ook als technisch klankbord voor alle ontwikkelingen en innovaties die daar plaatsvinden. Ik hou van deze afwisseling en variatie in mijn werk en het verruimt mijn kennis enorm.

Het ene moment bijt ik me vast in een complex schadevraagstuk, kritisch, gedegen en sterk analytisch. Alles gericht op kwaliteit en het borgen of opnieuw borgen van de constructieve veiligheid. Het andere moment benut ik mijn creatieve kant om samen met projectpartners en opdrachtgevers mooie en toonaangevende projecten te realiseren. Dat kan zijn een compleet nieuw project, maar gerust ook een mooi renovatie- of herbestemmingsproject. Ik heb een brede kennis van staal-, beton en houtconstructies, maar ook voor constructief glas loop ik niet weg.

Dus heeft u een interessant ontwerpvraagstuk, is er een schadevraagstuk of behoefte aan een onafhankelijk advies, schroom niet om contact op te nemen.