Home » Specialisten » Jaap Wiedenhoff

Jaap Wiedenhoff

Senior adviseur bouwfysica, installaties en brand
Contact +31628406626
j.wiedenhoff@abt.eu
Kennisgebieden
"Mijn focus ligt op het realiseren van duurzamere en betere leefomgevingen met minder ecologische en economische middelen."

Even voorstellen

Ik ben Jaap Wiedenhoff. Met meer dan 20 jaar ervaring leid ik multidisciplinaire ontwerpteams en adviseer ik klanten strategisch over het optimale gebruik van techniek om maatschappelijke en economische doelen te realiseren. Mijn loopbaan begon in 1990 als ontwerper van technische installaties en adviseur van opdrachtgevers.

Wat ik doe bij ABT

Bij ABT ligt mijn passie in ontwerpen als methode om tot nieuwe, effectievere oplossingen te komen. Ik leid integrale ontwerpteams voor ambitieuze opdrachtgevers, gespecialiseerd in gebouwen, infrastructuur en stedenbouw. Mijn focus ligt op het realiseren van duurzamere en betere leefomgevingen met minder ecologische en economische middelen. Sinds 2014 ben ik actief als senior adviseur en leid ik ook de activiteiten op het gebied van marktbewerking.

Mijn toekomstdroom

Mijn toekomstdroom is om samen met inspirerende teams en opdrachtgevers blijvend te streven naar innovatieve oplossingen op alle schaalniveaus. Ik wil bijdragen aan het creëren van duurzamere, comfortabelere, gebruiksvriendelijkere, gezondere en productievere leefomgevingen. Bij ABT vind ik de vakmanschap en liefde voor het ambacht die nodig zijn om elk detail tot in perfectie te realiseren, en ik hoop deze ambitie verder te verwezenlijken in mijn rol als senior adviseur en leider van integrale ontwerpteams.