Home » Specialisten » Rowan van Wely

Rowan van Wely

Senior ontwerpleider
Contact +31 6 22 97 23 25
r.v.wely@abt.eu
Kennisgebieden
"We staan voor een enorme energietransitie. De gebouwen en gevels zullen circulair, modulair en daarmee duurzaam moeten worden. Hoe gaan we de gebouwen van de toekomst maken? Hoe gaat de gevel er uit zien? Bij deze complexe opgaves ben ik graag betrokken."

Even voorstellen

Het is mijn passie om uitdagende architectuur maakbaar te maken. Dat is waarom ik in 2007 bij ABT ben gaan werken. Hiervoor was ik bijna tien jaar werkzaam als projectleider bij een vooruitstrevend architectenbureau in Rotterdam. Ik werkte daar veel met ABT samen aan uitdagende projecten.

Wat ik doe bij ABT

Als senior ontwerpleider/adviseur ben ik een belangrijke schakel binnen projecten. Ik zie het als mijn taak om met alle projectbetrokkenen een goede relatie op te bouwen. Want een goede relatie maakt een goed project. Een belangrijke taak hierin is het coördineren van alle technische disciplines. En de integratie daarvan in de gebouwonderdelen in elke fase van een project.

In de ontwikkeling van de gevel komen veel disciplines samen: bouwtechniek, constructie, bouwfysica, installaties, brandveiligheid, uitvoering en kosten. Ik heb ervaring in verschillende disciplines en combineer deze kennis tijdens projecten. Ik richt me op het vertalen van de architectuur naar een technisch maakbaar gebouw, binnen de gestelde technische en esthetische uitgangspunten.

U kunt mij bellen voor uitdagende projecten en complexe gevels, door mijn brede kennis en ruime ervaring van de gebouwschil ben ik één van de specialisten van de kennisgroep “Façades & Glass”. Vanuit diverse disciplines zijn specialisten in de groep opgenomen, die samen tot innovatieve oplossingen komen.

Mijn toekomstdroom

We staan voor een enorme energietransitie. De gebouwen en gevels zullen circulair, modulair en daarmee duurzaam moeten worden. Hoe gaan we de gebouwen van de toekomst maken? Hoe gaat de gevel er uit zien? Bij deze complexe opgaves ben ik graag betrokken.