Ad van der Aa
Home » Specialisten » Ad van der Aa

Ad van der Aa

Senior adviseur bouwfysica, installaties en brand
Contact +31623806760
a.vd.aa@abt.eu
Kennisgebieden
"Ik wil blijven bijdragen aan grensverleggende en inspirerende projecten, waarbij mijn expertise in bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en gebouwinstallaties een waardevolle rol blijft spelen."

Even voorstellen

Mijn naam is Ad van der Aa. Met een loopbaan van 30 jaar in het adviesgebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en gebouwinstallaties, besloot ik in 2013 om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn carrière begon als technisch medewerker bij Cauberg-Huygen in 1985 en evolueerde geleidelijk tot technisch directeur bij dezelfde organisatie.

Wat ik doe bij ABT

Bij ABT kreeg ik de kans om te werken in een organisatie waar multidisciplinair en integraal werken centraal staan. Mijn dagen zijn gevuld met uitdagende projecten en betrokkenheid bij nationaal én internationaal onderzoek op het gebied van energiezuinigheid. Daarnaast vervul ik de rol van voorzitter van de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging.

Mijn toekomstdroom

Mijn toekomstdroom is om samen met mijn collega’s bij ABT verder te bouwen aan een topteam in een multidisciplinaire omgeving. Ik wil blijven bijdragen aan grensverleggende en inspirerende projecten, waarbij mijn expertise in bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en gebouwinstallaties een waardevolle rol blijft spelen. Als voorzitter van de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging streef ik ernaar om ook op nationaal niveau een positieve impact te hebben op het vakgebied.