Charley Meyer
Home » Specialisten » Charley Meyer

Charley Meyer

Specialist bouwfysica en duurzaamheid
Contact +31655387636
c.meyer@abt.eu
Kennisgebieden
"Integraal sturen op een duurzame, gezonde leefomgeving is mijn drive. Dit doe ik door collega’s, samenwerkingspartners en klanten bewust te maken van onze impact op mens en milieu."

Even voorstellen

Mijn naam is Charley Meyer en ik heb een grote passie voor bouwfysica, duurzaamheid en gezondheid van de gebouwde omgeving. Na de master Building Technology aan de TU Delft, ben ik gestart als trainee bij Oosterhoff. Hierin kreeg ik de kans verschillende rollen bij verschillende bedrijven binnen Oosterhoff uit te oefenen. Projectmanagement bij bbn, bouwfysica bij ABT en installatietechniek bij abtWassenaar. Binnen alle rollen lag mijn focus op duurzaam bouwen. Deze brede ervaring en het netwerk binnen de organisatie zijn waardevol binnen mijn huidige rol als specialist bouwfysica met een focus op een duurzame, gezonde leefomgeving.

Wat ik doe bij ABT

Integraal sturen op een duurzame, gezonde leefomgeving is mijn drive. Dit doe ik door collega’s, samenwerkingspartners en klanten bewust te maken van onze impact op mens en milieu.

Mijn toekomstdroom

Als adviseurs in de gebouwde omgeving laten we een behoorlijke impact achter. Door hier bewust mee om te gaan en integraal te zoeken naar slimme oplossingen, kunnen we écht een verschil maken. Samen met integrale ontwerpteams denk ik graag na over wat past bij de opgave en de gebruikers, elk project is immers maatwerk en vraagt om andere oplossingen. Iedere dag leren we meer over onze impact. Door dit te monitoren en te verbinden, streef ik ernaar dit in versnelling te brengen. Mijn missie is om samen een leefomgeving te creëren waarin we onze verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op mens en milieu.